Начало English|
За нас   |  Новини - Публикации   |  Офиси  |  Конференции  |  Събития  |  Бюлетин  |  Кариери
 
Услуги
Услуги за управление на кредитния риск
Управленско kонсултиране
Услуги в сферата на човешките ресурси
Маркетингови решения
Receivables Management
Преглед
Управление на вземанията - Продукти и услуги
Партньори
Управление на качеството
Политиката за поверителност на Cycle Credit Bulgaria
ISO сертификация
Кол център
Европейски програми
Преглед
Принтирай    Изпрати Е-мейл

Услугите, предлагани от ICAP Bulgaria не се ограничават само до предотвратяване на кредитния риск; Със съдействието на Сайкъл Кредит България, те покриват също така и вашите нужди при Управление на вземанията и ви позволяват да съберете, бързо и успешно, всички просрочени дългове, гарантирайки по този начин и увеличавайки ликвидността на вашата компанията .

В Гърция, където е основана Сайкъл Кредит, фирмата има статут на основател и лидер в сферата на събиране на вземания.

Компанията е основана през 1996 г. и през последните десет години затвърди водещата си роля в разширяващият се Гръцки пазар. Сайкъл Кредит предлага консултантски услуги и Управление на вземанията в Гърция, България, Румъния и Сърбия.

Услугата предоставена от Сайкъл Кредит България включва Управление и събиране на вземания, както от физически лица (B2C), така и от компании (B2B) и се отнася за цялата процедура.

Сайкъл Кредит България работи с професионализъм, високо-квалифицирана работна сила и модерна технология в рамките на предвидената правна рамка.

С методологията, разработена през годините и опита по отношение на длъжниците и вземанията, можете да разчитате, че компанията ще се справи с всеки отделен случай и по този начин ще се получат възможно най-добрите резултати. Конфиденциалността е част от начина по който ние предоставяме нашите услуги. Защитата на личните данни на  нашите клиенти е основен приоритет в нашата работа.

Имайки предвид това, колко специфична е тази бизнес дейност , ICAP Bulgaria и Сайкъл Кредит България стриктно спазват Системата за Управление на качеството и се подчиняват на изрични изисквания за защита на личните данни. Освен това, Сайкъл Кредит е член на водещите Асоциации за управление на вземанията в световен мащаб, по този начин се гарантира участието на компанията в определянето на политиките и при прякото обновяване на международните практики.

Нашата мисия е "да бъдем винаги иновативни без да нарушаваме целостта си и да се стремим да създадем най-модерните технологии и да имаме високо квалифицирани и добре обучените специалисти, разчитайки на дългогодишният си опит в областта на просрочени вземания."

Нашата визия е "за всички нас да бъдем основатели и лидери в нашата област, като останем верни на себе си и конкурентноспособни."

Търсeне
 

Влезте в света на бизнес информацията, създаден за Вас от ICAP, и научете как той ще допринесе за успеха на Вашия бизнес!

гр. София, ул.Черковна 38, ет. 2, офис. 7, п.к. 1505
Тел: +359 2 8014 100,
Факс: +359 2 8014 101
E-mail: icap@icap.bg
 
Subject Access Request (SAR)  |  Cookies Policy  |  Политика за поверителност  |  Брошури  |  Карта на сайта
Designed & developed by EXUS | powered by eCentric Copyright © 2008-2019 ICAP GROUP. All rights reserved