Employment Solutions

ICAP Employment Solutions работи успешно от 1999 г. с клонове в пет гръцки града (Атина, Солун, Лариса, Патра, Хераклион). Има силно присъствие в Югоизточна Европа с дъщерни дружества в България и Кипър, предлагащи решения за подбор на персонал.

С повече от 2500 служители, работещи за клиенти, ICAP Employment Solutions се отличава със своята последователност в предлагането на услуги, които добавят реална стойност за клиентите.

Клиентското портфолио на компанията се състои от клиенти от различни сектори като банки, застрахователни дружества, производствени компании. Също така предоставяме услугите си на  компании от сектор телекомуникации, туризъм, търговия на дребно, информационни технологии и здравеопазване.

През 2015 г. ICAP Employment Solutions получи, в контекста на наградите на HR Community, бронзова награда в категорията „Трансгранично управление на човешки ресурси“.

Разделът на Решения за подбор предлага широк спектър от услуги:

Contact us

Tel.: +30 210 7200 548

Email: es@icap.gr

URL: www.icapjobs.gr

Кадрови решения

ICAP Employment Solutions предлага решения за персонала, които покриват краткосрочни или дългосрочни нужди със специализирана работна ръка. Нашите специализирани консултанти по подбор на персонал се ангажират да изпълнят целия цикъл на набиране, покривайки сезонните нужди (поради допълнително натоварване, отпуски по майчинство, отпуск по болест и др.), както и дългосрочни изисквания на проекти.

 

Ползи от временната заетост:

Виж още

  • Избягване на причини за уволнение чрез множество подновени договори
  • Мониторинг на законодателните промени, за да се избегнат грешки и глоби
  • Опростяване на процедурите (освобождаване от заплати и осигурителни задължения)
  • Незабавна наличност на опитен и специализиран персонал
  • Навременно покриване на сезонни или неочаквани нужди
  • Ефективно управление на персонала (публикуване на доклади и прогнози)
  • Контролирано управление на заплатите (бюджетиране)

Аутсорсинг на процеси по набиране на персонал (RPO)

ICAP Outsourcing Solutions има доказан успешен аутсорсинг в процеса по набиране на персонал (RPO) и персонализирани проекти за подбор на персонал, предоставящи най-добри практики в бизнеса, който поддържаме.

 

ICAP Outsourcing Solutions се ангажира да предоставя висококачествени услуги, за да отговори на нуждите на своите клиенти, предлагайки RPO от край до край или решения за набиране (източници, скрининг, оценки, управление на оферти, интервюта и т.н.).

 

Ползи от аутсорсинга на процеса по набиране на персонал:

 

Виж още

  • Спестява време и пари на вашата организация, тъй като нашите опитни консултанти по подбор на персонал се ангажират да изпълняват проекта, като използват рационализирани процеси за набиране и най-добри практики с контролирана прозрачност и те имат пряк достъп до професионални мрежи и фондове за таланти.
  • Освен това, използването на RPO подобрява качеството на наемането, тъй като всички KPI са създадени специално, за да отговорят на нуждите на конкретния проект, като гарантират спазването на процедурите и процесите на компанията.
Cookies Settings