Платежен регистър на ICAP и D&B

Платежен Регистър – Партньорска мрежа за Платежна дисциплина

ICAP Bulgaria представя единствената мрежа за обмен на данни по междуфирмените търговски разплащания и платежната дисциплина в България – Програмата за платежна дисциплина ICAP Trade Exchange.

Програмата съчетава опита и утвърденото име на ICAP в управлението на бази данни и оценката на търговския риск, с дългогодишната практика и познанията на Dun & Bradstreet, световен лидер в областта на бизнес информацията. ICAP Trade Exchange се базира на практиката на Dun & Bradstreet в създаването на подобни програми в 55 държави, но е специално разработена от ICAP за българския пазар, отчитайки неговата специфика.

 

 

В основата на Програмата е анализът на своевременните или несвоевременни разплащания, като чрез обмен на данни, се изгражда достоверна и динамична онлайн база с информация за платежната дисциплина на дружествата, за които участниците в Програмата подават данни на Оператора (ICAP). Базата за българските компании се обогатява от световната мрежа за платежна дисциплина на Dun & Bradstreet, като Партньорите получават данни за платежното поведение на техните клиенти от цял свят. Платежният Регистър – Програмата ICAP Trade Exchange подпомага дружествата при разработване на техните политики за управление на вземанията, като представлява инструмент за по-прецизното измерване на търговския риск.

 

 

За повече информация как да се присъедините към Програмата и относно предимствата на предоставяната информация, посетете www.icap.bg или ни пишете на pdekova@icap.bg

Cookies Settings